JAEKEN uitvaartverzorging

Lambert Van Dyck

Lambert Van Dyck

De heer Lambert Van Dyck

 Geboren te Peer op 20 juni 1938 en overleden in het ziekenhuis Oost-Limburg te Genk op 11 oktober 2020, gesterkt door het Sacrament van de Zieken.

 

Er wordt voor hem gebeden tijdens avondwake in de dekenale kerk Sint-Trudo, Kerkstraat te Peer, vrijdag 16 oktober 2020 om 19.00 uur. Aansluitend kan u Lambert een laatste groet brengen en tevens de familie condoleren in het funerarium Jaeken, Kerkstraat 3 te Peer.

De uitvaartliturgie zal plaatsvinden in familiekring in de dekenale kerk Sint-Trudo, Kerkstraat te Peer, zaterdag 17 oktober 2020 om 10.30 uur, gevolgd door de crematie en bijzetting van de urne in het familiegraf op de begraafplaats te Peer.

Samenkomt in de kerk vanaf 10.00 uur.

Het dragen van het mondmasker is verplicht in de kerk en het uitvaartcentrum.

 

 

Rouwbrief lezen:
Krantenbericht lezen:

 

Familie condoleren

Mededeling
Naam
Voornaam
Tel.
Email
Adres
Huisnummer
Postcode
Gemeente